NAJBOLJE INTERNACIONALNO OBRAZOVANJE ZA VAŠEG SREDNJOŠKOLCA: Koji program birate za svoje dete – Cambridge ili IB diploma?

18/08/2021 16:03

NAJBOLJE INTERNACIONALNO OBRAZOVANJE ZA VAŠEG SREDNJOŠKOLCA: Koji program birate za svoje dete – Cambridge ili IB diploma?

Učenici najsavremenije internacionalne škole u regionu, International Schoola, sada imaju mogućnost da pohađaju čak dva prestižna, svetski priznata programa: International Baccalaureate (IB) Diploma program i Cambridge program, a njihovi roditelji su u pravoj dilemi – koji je od ova dva programa najbolji izbor za njih.

Epitetu najinovativnija Cambridge škola u ovom delu Evrope International School sada dodaje i status IB World School, koji omogućava učenicima da, pored prestižnih Cambridge diploma, steknu i međunarodno priznatu IB diplomu, koja im još više olakšava prohodnost na najbolje svetske univerzitete.

Upišite svoje dete na neki od ovih međunarodnih obrazovnih programa, jer samo do 31. avgusta International School učenicima koji upišu prvi razred daje dodatni popust od 200 evra na već snižene školarine.

Šta International Baccalaureate donosi učenicima?

IB Diploma program je pažljivo kreiran, akademski izazovan i sveobuhvatan program namenjen učenicima uzrasta od 16 do 19 godina.

Na ovom programu učenici pohađaju prirodne i društvene predmete, kao i više stranih jezika, a imaju i mogućnost da samostalno biraju između nekoliko predmeta u skladu sa svojim interesovanjima i planovima, što im donosi sveobuhvatno i primenjivo znanje, koje im omogućava da u potpunosti razviju svoje potencijale.

Kompletiranjem školovanja po ovom priznatom programu učenici stiču zavidnu širinu i dubinu znanja, napreduju na fizičkom, intelektualnom, emocionalnom i etičkom planu, savladavaju najmanje dva jezika, postižu zavidan napredak u tradicionalnim predmetima i uče da slobodno i kritički razmišljaju kroz jedinstvenu DP teoriju znanja

Zašto se roditelji i učenici odlučuju za Cambridge program?

Za razliku od IB Diploma programa, koji je zasnovan na holističkom pristupu, Cambridge program u International Schoolu je posebno pogodan za učenike koji imaju jasniju ideju po pitanju svog budućeg školovanja, jer im ovaj program omogućava da samostalno biraju svoj kurikulum i detaljno izučavaju predmete koji ih najviše interesuju.

Cambridge sertifikati i kvalifikacije pravi su izbor za učenike koji žele da nastave školovanje na usko specijalizovanim programima poput medicine i inženjerstva, gde je važno dobro predznanje iz određenih predmeta, koje Cambridge upravo pruža. Nastava se odvija isključivo na engleskom, a učenici uglavnom nastavljaju svoje školovanje na unverzitetima širom Evrope.

Internacionalno priznate IB i Cambridge diplome, koje otvaraju vrata međunarodne akademske i profesionale karijere

Zbog dokazanog kvaliteta i visokih standarda, IB i Cambridge diplome su prepoznate među brojnim univerzitetima širom sveta, ali su i posebno cenjene od internacionalnih poslodavaca.

Zahvaljujući znanjima koja usvoje na ovim programima i posedovanju prestižnih IB i Cambridge diploma, učenici mogu da konkurišu na brojne svetske univerzitete, posebno u SAD i Evropi. Stoga su i IB i Cambridge program pravi izbor za sve koji razmišljaju o nastavku školovanja u inostranstvu.

Izaberite najbolje internacionalno obrazovanje po meri svog deteta

International School je bezbedno i podsticajno okruženje, te koji god od programa da odaberete, vaše dete će sigurno dobiti najsavremenija znanja, koja će mu omogućiti da ostvari svoje ambicije dok slobodno uči, istražuje, druži se i stiče dragocena internacionalna iskustva.

Školovanje u International Schoolu biće jedinstven i nezaboravan doživljaj za vaše dete, uporediv jedino sa školovanjem u najuspešnijim institucijama iz najrazvijenijih zemalja Evrope i sveta.

Za četiri godine posvećenog učenja i kvalitetnog druženja u International Schoolu, vaše dete će, uz mentorski pristup nastavnika, biti u prilici da stekne prestižne IB ili Cambridge diplome, pohađa interdisciplinarnu nastavu na engleskom jeziku, istražuje svoja interesovanja kroz bogate vannastavne aktivnosti, učestvuje u društveno-volonterskim akcijama, uči uz korišćenje moderne edukativne tehnologije i razvija brojne talente.

Internacionalno obrazovanje nikad nije bilo pristupačnije – prijavite se odmah i ostvarite dodatni popust od 200 evra na snižene cene školarine

Iz International Schoola poručuju da povodom novog IB Diploma programa, koji su pokrenuli, svi učenici koji sada upišu prvu godinu dobijaju:

– dodatni popust na već snižene cene u iznosu od 200 evra.

Omogućite svom detetu da se slobodno razvija u internacionalnom i podsticajnom okruženju. Neka prestižno IB i Cambridge obrazovanje budu i vaš izbor.

18/08/2021 16:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments