Septembar u znaku Apple-a

30/08/2016 16:41

Septembar u znaku Apple-a

Novi model pametnog mobilnog telefona kompanije Apple – iPhone 7 prema najavama trebalo bi da se prvi put u javnosti pojavi već početkom septembra.

Naime, najnoviji model iPhone-a biće predstavljen 7. septembra u San Francisku, gde će po prvi put biti prikazan i novi model MacBook uređaja, kao i druga generacija pametnog Apple sata.

Međutim, to nije sve, septembar će zaista biti u znaku iPhone-a. Prednarudžbina novih uređaja počinju 9. septembra, dok će se novi model iPhone-a na policama prodavnica naći tek posle 16. septembra.

Novine na iPhone 7

Ono što će najnoviji model Apple pametnog telefona razlikovati od njegovih prethodnika je izostavljanje klasičnog ulaza za slušalice, što znači da će vlasnici ovog modela morati da nabave bežične slušalice koje se sa pametnim uređajem povezuju putem Bluetooth-a. Umesto ulaza za slušalice na telefonu će se nalaziti drugi zvučnik, što znači da će ovaj model imati bolji zvuk.

Osim toga, ono što je svakako najočiglednije kada je fizička promena u pitanju jeste veličina telefona, bar kad je u pitanju iPhone 7 Plus verzija, koja će za razliku od iPhone 7 i prethodnog modela od 4,7 inča, imati ekrane veličine 5,5 inča.

Ono na šta je kompanija Apple posebno obratila pažnju kada je u pitanju najnoviji model jeste kamera, koja će prema glasinama na iPhone 7 Plus imati dvostruka sočiva.

30/08/2016 16:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments