iPhone 7 donosi nešto što još nijedan telefon nije imao!

09/03/2016 15:04

iPhone 7 donosi nešto što još nijedan telefon nije imao!

Kompanija Apple svakim novim modelom svojih pametnih telefona donese neki novi trend u savremenu tehnologiju. Isti je slučaj i sa iPhone 7.

Naime, iPhone 7 će se u prodaji naći tek u septembru 2016. godine, ali je već poznato dosta detalja o ovom pametnom telefonu.

Ono što je svakako najzanimljivije je to što iPhone 7 sa sobom donosi i nešto što ni jedan mobilni telefon do sada nije imao.

U pitanju su dve zadnje kamere na ovom telefonu koje će omogućavati mogo više opcija kada je u pitanju snimanje i fotografisanje.

Kako funkcionišu dve zadnje kamere na iPhone 7?

iPhone 7 će na zadnjoj strani imati kameru sa dva sočiva koja će nadopunjavati jedno drugo i time omogućiti mnogo kvalitetniji sadržaj koji se snimi ili fotografiše.

Jedno sočivo kamere će služiti za standardno gledanje, dok će se drugo koristiti za zumiranje. Oba “pogleda” biće dostupna istovremeno na ekranu telefona.

Dual-camera sistem

Dual-camera sistem je nešto što Apple poseduje u svom vlasništvu, a kompanija koja se ovim sistemom bavi nastoji da pruži što bolji kvalitet napravljenih fotografija ili video snimaka.

Zahvaljujući ovom sistemu po kom će funkcionisati kamera na novom iPhone 7, biće moguće istovremeno snimati i praviti fotografije.

Pogledajte kako funkcioniše dual-camera sistem koji se nalazi na iPhone 7:

09/03/2016 15:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zvonko
8 godine ranije

Vec odavno ima androida sa dve zadnje kamere. Nije iphone izmislio mlaku vodu.