Devetogodišnji “Čuvar galaksije” traži posao u agenciji NASA!

11/08/2017 13:42

Devetogodišnji “Čuvar galaksije” traži posao u agenciji NASA!

Učenik četvrtog razreda osnovne škole iz Nju Džersija, Džek Dejvis, prijavio se za posao “čuvara galaksije” u agenciji NASA.

Ove nedelje, svemirska agencija raspisala je konkurs za posao “zaštitinika planete” koji će biti sposoban da čuva Zemlju od “zagađenja mikroorganizmima sa drugih planeta”. Na konkurs, prijavio se i devetogodišnji Džek Dejvis, koji je poslao ručno pisano pismo preporuke.

Možda imam samo devet godina, ali mislim da sam prava osoba za posao. Pogledao sam verovatno sve filmove o vanzemaljcima i svemiru koji su ikada snimljeni“, objasnio je Džek i dodao da je pogledao i Marvelove “Agente Šilda”, te da je veoma uspešan u igranju video igara.

Ovo pismo nije prošlo neopaženo, a direktor sektora za planetarnu nauku u agenciji NASA Džejms L. Grin izjavio je da ga uvek raduje kada mladi ljudi imaju želju za blistavom budućnosti. “Nadam se da će Džek mnogo učiti i biti uspešan u školi i nadamo se daćemo ga videti ovde jednog dana“, zaključio je Grin.

Izgleda da mališan ipak neće zameniti Katrin Konli, trenutnu “čuvarku” Zemlje čija je plata, uzgled budi rečeno, 127 hiljada dolara mesečno.

11/08/2017 13:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments