Otvorene prijave za Sony World Photography Awards

22/08/2016 12:49

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards

Otvoreno je najveće takmičenje u oblasti fotografije – Sony World Photography Awards, na kom mogu učestvovati profesionalni fotografi, ali i amateri iz celog sveta.

Svoje radove autori mogu slati besplatno u bilo kojoj od četiri kategorije konkursa – profesionalna, otvorena, za mlade fotografe (od 12 do 19 godina) i za studente fotografije.

Više informacija o svim kategorijama, kao i o uslovima i načinu prijave može se naći ovde.

Ukoliko bude više kandidata iz jedne zemlje, oni se automatski kvalifikuju za Nacionalnu nagradu te zemlje-
Sony World Photography Awards nudi brojne pogodnosti za pobednike, među kojima su: najnovija Sony digitalna oprema, novčane nagrade za najbolje radove, izlaganje na izložbi Sony World Photography Awards u Londonu, predstavljanje fotografije u godišnjoj publikaciji takmičenja i drugo.

Imena finalista i finalistkinja takmičenja Sony World Photography Awards 2017 biće objavljena 28. februara 2017. godine, pobednici otvorene kategorije i dobitnici Nacionalnih nagrada biće poznati 28. marta, a svi ostali pobednici 20. aprila 2017. godine.

Radovi finalista i pobednika biće predstavljeni na postavci u galerijskom prostoru Somerset House u Londonu, koja će trajati od 21. aprila do 7. maja 2017. godine.

22/08/2016 12:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments