Raspisan literarni konkurs „Internet je kul, kada sve poštuješ ful”

13/01/2015 10:54

Raspisan literarni konkurs „Internet je kul, kada sve poštuješ ful”

Organizacija krativnog okupljanja OKO i Krovna organizacija mladih Srbije raspisale su literarni konkurs ta mlade na temu “Internet je kul, ako sve poštuješ ful”.

Cilj ovog konkursa je da se promovišu tolerancija, novi modeli kreativnog i društvenog ispoljavanja stavova i znanja mladih kroz proaktivno učešće u funkcionisanju Internet i lokalne zajednice promocijom medijske pismenosti i borbom protiv govora mržnje – navodi se na sajtu infopolis.rs

Na ovom konkursu, koji je otvoren do 23. januara, mogu učestvovati mladi između 15 i 30 godina sa teritorije Republike Srbije.

Tekstovi na temu “Internet je kul, ako sve poštuješ ful” ne treba da budu duži od dve kucane strane, a do kraja isteka roka za učestvovanje na konkursu mogu se poslati u tri primerka na adresu: “Organizacija kreativnog okupljanja” – OKO, Husunskih rudara 6/18 11060 Beograd, ili mejlom na adresu: [email protected].

Prijava treba da sadrži, pored rukopisa u tri primerka, i lične podatke – ime i prezime, godište, adresu, kontakr telefon i mejl adresu.

Objavljivanje najboljih radova, kao i dodela nagrada za tri najbolja rukopisa biće u februaru 2015. godine.

Više o konkursu možete pročitati OVDE.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

13/01/2015 10:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments