Još jedna nova opcija na Viber-u, namenjena samo odabranima!

15/11/2016 12:51

Još jedna nova opcija na Viber-u, namenjena samo odabranima!

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komuniciranje, koju koriste ljudi širom sveta, svakako je Viber, koja neprekidno dobija nove opcije – u skladu sa potrebama korisnika.

Najnovija opcija koju je Viber uveo odnosi se upravo na naloge korisnika ove aplikacije, a u pitanju je uvođenje “javnih naloga”.

Šta su javni nalozi na Viber-u?

Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške, kao i radi objavljivanja važnijih informacija i slično.

Na ovaj način Viber će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa više od 800 miliona korisnika ove aplikacije širom sveta, i to na više načina.

viber-javni-nalozi-1

Prva grupa funkcija bi trebalo da omogući firmama da stupe u kontakt sa svojim sadašnjim i budućim partnerima preko Viber-a putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi potrebama bilo koje firme.

Kako funkcionišu “javni nalozi”?

Nakon što se otvori “javni nalog” na Viber-u, administratorima i učesnicima je omogućeno da komuniciraju sa svojom publikom i da prestave svoj brend. Putem ovih naloga moćiće da se šalju poruke na više načina – putem postojećih CRM-ova, uživo i manuelno, odnosno putem “1-na-1 četova” ili preko čet-botova.

viber-javni-nalozi-2

Usluge “javnih naloga”

  • Kanali za lakše pronalaženje kompanija i brendova
  • Direktna intergracija putem Viber API
  • Najširi opseg komunikacije putem Javnih četova
15/11/2016 12:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments