Takmičenje za fotografski prikaz šume

27/01/2015 09:17

Rok za prijavu: 08. februar 2015. godine
Jezik: Engleski
Emaill za prijavu: [email protected]
Oblast: Fotografija

Website: www.showoffyourfores.com
Otvoreno za: sve

Nagrada: putovanje u Španiju, oprema i drugi proizvodi

takmicenje za najbolju fotografiju sume

Forest Europe organizacija je otvorila konkurs za drugo po redu takmičenje pod nazivom Show Off Your Forest Photografy. U 2014. godini postavljen je novi fotografski izazov: pokazati kako šume mogu da nas zaštite a kako mi možemo da zaštitimo njih! Pomoću nekoliko fotografija treba pokazati benefite šuma u smislu njihove prednosti u pogledu zaštite ljudi. Pokazati sa kakvim pretnjama se suočavaju površine pod šumama i koje su posledice ako ne budu zaštićene. Pokazati kako su šume bile zaštićene i kako se ta zaštita može unaprediti.

Takmičenje za 2014. godinu organizuje se u sledeće dve kategorije:

Kvalifikovanost

  • Takmičenje je otvoreno za svakog pojedinca širom sveta. Jedini uslov je da šuma na fotografijama bude sa teritorije Evrope.

Nagrade

  • Prva dva mesta (po jedno u svakoj od kategorija): pobednici takmičenja biće nagrađeni putovanjem za dvoje u zaštićeno šumsko područje u Španiji. Nagrada uključuje avionske karte i smeštaj u hotelu, uz pratnju vodiča koji će se pridružiti pobednicima u njihovoj poseti prirodnom rezervatu.
  • Druga mesta u dve kategorije: drugoplasirani u svakoj od dve navedene kategorije osvojiće fotoaparat marke Nikon D3100 sa vodootpornom futrolom
  • Utešne nagrade u svakoj od dve kategorije: svaka od ovih nagrada sastoji se od dva kompleta planinske odevne opreme, u kojima se nalaze pantalone i zimske jakne Winter Softshell.
  • Žreb- svi registrovani kandidati biće žrebom nagrađeni sa 5 paketa zanatskih proizvoda Secrets of Galicia, koji sadrže: med, kestenje, džem, kolače, slatkiše i knjigu “The Sacred Forest of Lugo”.

Prijava

  • Krajnji rok za prijavljivanje je 08. februar 2015. godine.
  • Prijave poslate posle ovog termina neće biti prihvaćene.
  • Proces prijavljivanja se započinje registracijom kandidata ovde.
  • Nakon registracije traženi materijal se može poslati ovde.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

27/01/2015 09:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments