NAPRAVITE SVOJ PLAN ZA USPEH: Zaposlite se u IT sektoru u samo 4 koraka

30/01/2020 09:41

NAPRAVITE SVOJ PLAN ZA USPEH: Zaposlite se u IT sektoru u samo 4 koraka

Ako ste i dalje bez posla ili niste zadovoljni trenutnim radnim mestom, vreme je da konačno preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gde su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

Želja za boljim poslom, na kome ćete odlično zarađivati i uživati u onome što radite, neće se ostvariti sama od sebe. Potrebno je da se pokrenete i uz pažljivo osmišljen plan do rezultata možete doći već posle 12 meseci.

Pratite korake koje vam predstavljamo u nastavku i ne dozvolite da 2020. bude još jedna godina bez posla.

1. Pronađite sebe u najplaćenijoj oblasti – informacionim tehnologijama

Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti.

Međutim, da biste postali deo IT sveta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, 3D design & CAD, IT poslovanje ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može doneti najveće šanse za uspeh.

2. Izaberite način na koji ćete se školovati – online ili u učionici

Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, doneo je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih veština na tržištu mogu doći i putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom, online školovanje donosi identična znanja i priznate sertifikate kao i klasično obrazovanje.

3. Za lakši put do posla – praksa i pomoć prilikom zapošljavanja

Pored revnosnog učenja, da biste započeli uspešnu IT karijeru, morate da steknete i dodatne poslovne veštine, kao i da svoje znanje primenite u praksi. Brojne pogodnosti koje su na raspolaganju polaznicima ITAcademy znatno olakšavaju taj proces.

Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija. U mnogim od njih ITAcademy polaznici već su ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere, a takva mogućnost obezbeđena je i za sve koji se prijave u ovom upisnom roku.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa „Novom Iskrom” i IT hubovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju i 100 besplatnih sati u ovim coworking prostorima.

Na ITAcademy imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, dobijate besplatan pristup prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u, a možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. ITAcademy svim svojim polaznicima nudi šansu da putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program, DesignStudio i Programming Factory razviju i realizuju svoje prve projekte. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savetnik za pomoć u učenju.

4. Steknite priznati međunarodni sertifikat koji će vas izdvojiti iz konkurencije

U zavisnosti od odseka na kom se budete školovali, na ITAcademy možete steći neki od priznatih međunarodnih sertifikata kao što su Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend ili Cambridge sertifikati.

Ova priznanja predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja. Uz praktična IT znanja, sertifikat i iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja vrlo brzo ćete pronaći svoj prvi posao u najplaćenijoj oblasti 21. veka.

ITAcademy poklanja do 800€ popusta svima koji odluče da u 2020. započnu školovanje za najplaćenije IT pozicije

Posebne pogodnosti upisa na ITAcademy važe samo do petka, 31. januara. Započnite svoj put ka uspešnoj IT karijeri i realizujte plan čiji će vam rezultat promeniti život.

30/01/2020 09:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments