Šta je tajna uspešne veze?

24/06/2016 16:26

Šta je tajna uspešne veze?

Iako je svaka veza drugačija, ipak postoji nešto što je zajedničko svim vezama, pogotovo onim koje su uspešne i u kojima su srećni i zadovoljni ljudi.

Prva pomisao na uspešnu vezu je sigurno ljubav. Dugogodišnja, jaka, epska, filmska. Međutim, nije u tome tajna.
Slobodnim ljudima smatraju se oni koji se u tom trenutku ne nalaze u vezi, odnosno nemaju partnera. Ali upravo je sloboda ono što čini uspešne veze drugačijim od onih koje to nisu.

U pitanju je druga vrsta slobode koja se može naći i u vezama. Svaku vezu čine dve osobe koje bi trebalo da imaju i “svoj život”, koji ne mora uvek da podrazumeva i partnera.

par ljubav

Kada postoji sloboda u vezi, manje su šanse za svađama i raspravama. Sloboda se u ovom slučaju ogleda kroz to da obe osobe mogu svom partneru reći kako se osećaju, šta im je potrebno, da ne moraju da se pravdaju i slično.

Ako dođe do toga da jedan partner u vezi guši onog drugog koji se nalazi u toj vezi – velika je verovatnoća da ta veza i neće potrajati još dugo.

Stvar je u neograničavanju. Ako dozvolite svom partneru da bude ono što jeste – ali i da vi to imate sa druge strane – veće su šanse da ćete oboje biti srećni i zadovoljni, jedva čekajući da vreme provodite zajedno.

24/06/2016 16:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments