Saveti za savršen prvi sastanak

30/06/2016 11:05

Saveti za savršen prvi sastanak

Sam po sebi – prvi sastanak može biti izvor nervoze zbog nepoznate situacije u kojoj ćete se naći sa osobom koja vam se dopala i sa kojom ćete možda graditi zajedničku budućnost.

Puno očekivanja od prvog sastanka je jednostavno normalno i sve nade ulažete u to da je osoba sa kojom treba da se nađete – ona prava! Zato je važno da uradite sve što je do vas kako biste bile što opuštenije kada do sastanka i dođe.

Ako želite da na sastanku sa osobom koja vam se dopada i sa kojom želite da budete više od prijatelja ostavite što bolji utisak – dovoljno je da ne radite ovih nekoliko stvari:

Previše šminke

Ako odlazite na taj sastanak sa ciljem da se bolje upoznate sa osobom koja vam se dopada – trebalo bi zaista što iskrenije da priđete svemu, a odličan način da počnete jeste i šminka – što manje to bolje. Pokušajte da izgledate što prirodnije kako se osoba sa kojom ste se sastali ne bi celo veče pitala kako vi zaista izgledate – ispod sve te šminke!

Neudobna obuća i odeća

Iako vam neke cipele zaista idu sjajno sa haljinom koju ste odabrali – ipak ih nemojte obuvati ako su vam neudobne, ako su previsoke pa u njima ne možete da stojite, hodate i slično. Na prvom sastanku bi trebalo da date sve od sebe da se u svojoj koži osećate dobro – zato nemojte sebi činiti samo štetu obuvajući ili oblačeći nešto što vam je neudobno.

Verujte, na vašem licu neće moći da se sakrije nelagodnost zbog žuljanja cipela ili zbog preuske haljine u kojoj baš i ne možete da dišete.

Ni previše ni premalo

Naravno, na prvom sastanku bi trebalo da izgledate zavodljivo i poželjno – ali ipak to ne znači da bi trebalo da “otkrijete” sve svoje atribute – ostavite mesta i za maštu. Takođe, ako želite da izgledate i delujete ležerno i opušteno – na znači da bi trebalo da obučete trenerku ili neku preširoku majicu u kojoj izgledate samo nemarno. Nađite neku zlatnu sredinu!

30/06/2016 11:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments