Otkrivena tajna večne ljubavi!

14/10/2016 16:37

Otkrivena tajna večne ljubavi!

Iako je teško poverovati u to da postoji neka formula za večnu ljubav – to je ipak istina. Tačnije, tajna koja stoji iza večne ljubavi konačno je otkrivena!

Naime, prema istraživanju stručnjaka, tajna večne ljubavi nije ništa komplikovano niti nemoguće ili nerealno i u krajnjem slučaju – uopšte nije bajka, nego nešto bi svakako trebalo da bude deo svačije svakodnevice.

Kako do večne ljubavi?

Svi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi ili braku žele da to bude osoba sa kojom će zaista provesti ceo život, ali postoje i trenuci kada to ne izgleda kao moguće.

Krize u vezama su normalna pojava, ali to ne treba da znači da ljubav koju osećate prema nekoj osobi mora da prestane. Upravo su u tome ključne određene navike i odluke koje bi trebalo da uključimo u svakodnevicu koju delimo sa voljenom osobom.

Ono što je među najvažnijim stvarima jeste da na spavanje nikad ne odete ljuti na partnera/partnerku. Razrešite sve što ste imali pre nego što legnete – dovoljno je da samo ustanovite da postoji problem i da partner/partnerka zna kako se osećate zbog nečega, pa da to u narednim danima rešite.

Osim toga, veoma je važno da u vezi postoji smeh i da se sa voljenom osobom što bolje zabavljate i smejete što češće. To ne znači da bi trebalo izbegavati konflikte i (konstruktivne) svađe, nego da je važno da pozitivnih i zabavnih situacijima u kojima ćete se zajedno smejati i u kojima ćete zajedno uživati bude bar pet puta više nego onih negativnih i ozbiljnih.

Takođe – veoma je važno ne uzimati voljenu osobu i ono što ona/on čini za nas zdravo za gotovo. Budite zahvalni i pokažite tu zahvalnost svakog dana. Na taj način održavaćete taj međusobni osećaj poštovanja i ljubavi svakog dana i vaša veza će biti čvrsta, a ljubav će trajati večno.

14/10/2016 16:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments