Telefon kao turistički vodič: Olakšajte sebi putovanje!

30/05/2016 16:22

Telefon kao turistički vodič: Olakšajte sebi putovanje!

Postoji način da sebi olakšate sav taj stresni period pre nego što se konačno zaputite na svoj zasluženi odmor. Nekoliko aplikacija sve što vam je potrebno!

Imate osećaj da ćete nešto zaboraviti? Da niste rezervisali sve što je trebalo? Da nećete znati kako da se snađete kad se nađete u nepoznatom gradu gde planirate svoj odmor? Nemojte ništa da brinete – ovo sve možete rešiti u samo nekoliko klikova – putom svog pametnog telefona.

Koliko god da planirate – uvek postoji mogućnost da će neka sitnica da vam poremeti plan i uporopasti godišnji odmor, ali ako želite ovo da izbegnete – ove aplikacije su sve što vam je potrebno – kad se spakujete:

Lola

Lola je jedna od relatnivno novih aplikacija koja bi ovog leta mogla da vam bude od velike koristi, ukoliko planirate odmor. Lola može biti vaš putnički agent – a tu je da vam prenese preference smeštaja, avionskih linija i budžeta, ali i preporuke za putovanje.

plaza zalazak sunca

Ona će vas pratiti tokom odmora, gde god da idete i pružati svoje usluge 24 časa dnevno. Međutim, postoji samo jedan (ne tako mali) problem – Lola nije dostupna svima i postoji lista čekanja za njeno korišćenje.

Sidekix

Ako koristite Sidekix aplikaciju dovoljno je da unesete svoja interesovanja vezana za umetnost, kulturu, hranu, noćni provod i tome slično, kao i podatke o tome koliko želite da šetate dok ste na odmoru – i ova aplikacija će vam sve isplanirati.

Takođe, ako vam tokom puta zatreba bankomat ili market – potrebno je samo da izgovorite tu reč – i Sidekix će vam pokazati putanju.

Putovanja – Turistički vodič!

MydistriKt

Cilj ove aplikacije jeste da se putnici osećaju kao da su kod kuće kada otputuju negde. MydistriKt će vam ponuditi sve preporuke za mesta koja možete videti na destinaciji koju ste odabrali – a može i da vas iznenadi nekim mestima koja nisu tako poznata, pa ćete se osećati kao da u tom mestu živite – jer imate informacije o svemu – kao i ljudi koji tu zaista žive.

Esplorio

Za one koji vole da svoja putovanja i avanture po svetu podele sa svima na društvenim mrežama, ovo je prava aplikacija. Esplorio je automatski dnevnik putovanja koji pohranjuje sadržaje na društvene mreže korisnika, istorije lokacije na telefonu i upotrebu kamere, te pretvara u digitalni dnevnik putovanja. Ovaj dnevnik se može pretvoriti u fizičke razglednice koje možete poslati prijateljima i porodici.

bazen

Eventurist

Ako ste u duši avanturista, ali ipak želite da imate plan puta – ova aplikacija je nešto što će vam sigurno koristiti. Zahvaljujuči Enerutist aplikaciji moćiće te da posetite mesta koja inače nisu na mapama svetskih turističkim mesta, a pritom – znaćete i kada su letovi sa najpovoljnijim cenama.

myTSA

Namenjena je za sve one koji se plaše da će zakasniti ili promašiti svoj let. Prati sve terminale i obaveštava korisnika o svim promenama.

30/05/2016 16:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments