Ovako izgleda budućnost svakodnevnice!

12/10/2016 15:28

Ovako izgleda budućnost svakodnevnice!

Savremena tehnologija odavno je uspela da pronađe svoju upotrebu u najobičnijim svakodnevnim obavezama svakog pojedinca na planeti.

Kada govorimo o pametnim uređajima, najčešće mislimo na tablet računare ili mobilne telefone, ali pametnih uređaja je mnogo više – to su i najsavremeniji televizori, frižideri, satovi i drugi uređaji koji se koriste svakog dana.

Pametna kuhinja

Iako ne deluje kao da je kuhinja mesto u kom bi trebalo koristiti najsavremenije uređaji, ali je upravo to budućnost.

Pored pametnih frižidera koji imaju ekrane na kojima će prema vašoj želji biti prikazane namirnice koje se u njemu nalaze, recepti za pripremanje hrane koja se može napraviti od toga što imate u kuhinji, preko temperature i drugih podaka koji su vam potrebni… u savrenoj kuhinji naćiće se i mnogi drugi, potpuno neverovatno uređaji.

Jedan od uređaja koji će svoje mesto naći u kuhinji ili trpezariji jeste i sto za ručavanje. Iako deluje kao sasvim običan sto, ovaj “komad nameštaja” koji je preizvola kompanija Panasonic je sve samo ne običan sto.

Kuvanje za stolom

Zamislite da možete da svoje jelo pripremite onako kako hoćete – i u to u porciji za jednu osobu i na licu mesta, odnosno direktno na stolu na kom ćete kasnije i jesti. Upravo je to ono što Panasonic omogućava svojim mušterijama koje kupe ovaj sto poslednje generacije. Sve što treba jeste da stavite željene namirnice na tanjir, tanjir na ovaj sto, a preko tanjira posebno dizajniran poklopac koji omogućava da se hrana priprema na ovom stolu, baš ispred vas – kako biste čim bude gotovo mogli da počnete da jedete bez pomeranja!

Pročitajte i: IKEA-ina pametna kuhinja!

Kompanija Panasonic je uspela da unapredi i uređaj koji poseduje gotovo svako domaćinstvo. U pitanju je televizor čiji je dizajn ova kompanija unapredila do savršenstva, pa je tako nemogući videti ga – sem ako ne želite nešto da gledate na njemu.

Ako želite da vidite kako izgleda kuća najsavremenijeg doba, pogledajte video:

12/10/2016 15:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments