Facebook Messenger predlaže temu razgovora!

18/10/2016 10:25

Facebook Messenger predlaže temu razgovora!

Kako bi animirala svoje korisnike, društvena mreža Facebook redovno uvodi nove opcije, pa je sada na redu još jedna nova opcija za Facebook Messenger.

U pitanju je opcija koja će promeniti način dopisivanja između korisnika jer će Messenger uskoro “sugerisati” temu dopisivanja.

Sa ciljem da se olakša komunikacija i upoznavanje između novih Facebook prijatelja, Messenger će na početku svakog dopisivanja predložiti temu “razgovora”, tako što će korisnici dobiti informaciju o tome šta je prijatelj sa kojim želi da se dopisuje nedavno objavio na svom profilu ili nešto tome slično.

fb-opcije-messenger-twitter

U okviru prozora za chat na Messenger-u pojaviće se neka od poslednjih aktivnost na Facebook-u osobe sa kojom želimo da se dopisujemo. Na ovaj način Facebook pokušava da olakša početak komunikacije jer vas podseća na to šta je vaš sagovornik nedavno radio, gde je bio, koji događaj planira da poseti i koju je muziku slušao – sudeći po tome šta je objavljivao na svom profilu.

Pročitajte i: Da li znate za tajne poruke na Facebook Messengeru?

Za početak ova opcija će se naći na iOS verziji Facebook Messenger aplikaciji jer je tek u eksperimentalnoj fazi, a u zavisnosti od toga kako se pokaže među korisnicima zavisi i kada će (i da li će) ona biti dostupna svima.

18/10/2016 10:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments