Oslobodite se loših misli, uposlite ruke

04/04/2018 11:19

Oslobodite se loših misli, uposlite ruke

Štrikanje pruža iste dobrobiti kao i joga. Kuvanje će otkriti skrivene strasti. Kreativno majstorisanje probudiće u vama zadovoljstvo i samopouzdanje. Pronađite hobi koji će vas opustiti.

Umetnost veza

Ova tehnika zahteva detaljnu i dobru veštinu ručnog rada. Vezenje predstavlja ponavljanje ustaljene radnje, ali zahteva i dodatno usavršavanje. Sa iglama i koncem ne treba žuriti, potrebno je strpljenje. Za proces stvaranja neophodni su opuštenost i smirenost, iako pruža veliko zadovoljstvo, kvalitetan vez iziskuje veliki napor. Ovaj hobi odgovaraće strpljivim ženama, koje cene tradiciju ali se ne plaše da unesu novine.

Dekupaž

Kutija od cipela postaće kutija za nakit, vinska flaša poslužiće kao vaza, noćni stočić dobiće drugačiju dimenziju, a za sve je odgovoran dekupaž, koji se graniči sa dizajnom. Koristite razne materijale kod ove tehnike i dobro se zabavite, tako ćete podstaći rast kreativnosti i inventivnosti. Dekupaž će najviše odgovarati osobama koje su sposobne za više radnji od jednom.

Kuvanje

Kuvanje je poput magije za sve one koji vole da izmešaju različite sastojke,arome, začine i uživaju u novim ukusima. Ne govorimo o spremanju obične hrane, u pitanju je umetnost! Kuvanje predstavlja miks zabave, umetnosti i zadovoljstva. Odgovaraće mamama, umetnicama, zavodnicima – onima koji imaju potrebu da iskažu svoje emocije.

Baštovanstvo

Baštovanstvo predstavlja dobar izbor, koji će pozitivno uticati na vaše zdravlje. Sam boravak u prirodi već je odlična stvar, smanjićete napetost u mišićima u poboljšaćete cirkulaciju, a porašće i osećaj odgovornosti. Savršeno će odgovarati osobama koje su malenholične.

04/04/2018 11:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments