Još brže do brze hrane!

07/11/2016 15:27

Još brže do brze hrane!

Jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane u svetu – Mekdonalds – svojim vernim potrošačima uskoro će ponuditi još brži način da dođu do svoje omiljene hrane u ovim restoranima.

Naime, u pitanju je novi sistem naručivanja i plaćanja koji bi trebalo da dovede do bržeg dolaska do omiljene ili željene porcije hrane, kao da nije do sada ova hrana bila dostupna svima i to u roku od svega par minuta.

Mekdonalds restoran brze hrane

Mekdonalds restoran brze hrane

U Mekdonaldsu će se uskoro naručivati i plaćati hrana putem mobilnih uređaja, zbog čega će biti kraći redovi, manje čekanja, a hrana će pre stići do svakog potrošača. Oni koji vole da jedu u Mekdonaldsu imaće priliku da putem aplikacije unapred naruče poriju hrane i plate je, o čemu će restoran u kom je ova hrana naručena biti obavešten odmah – kako bi se skratio period čekanja na istu.

Upravo ova usluga bi trebalo da bude aktivirana već naredne godine u Sjedinjenim Američkim Državama i većim MekDonalds restoranima širom sveta, kao što su pojedini u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji. Nakon toga – tokom 2018. godine bi ova usluga trebalo da bude dostupna u oko 25.000 restorana ovog lanca brze hrane.

07/11/2016 15:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments