Horoskop za subotu, 9. april 2016. godine

08/04/2016 21:00

Horoskop za subotu, 9. april 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 9. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava i pokušava da Vam pomogne – nemojte mu to otežavati. Ako ste slobodni – razmislite još jednom o ponudi koju ste nedavno dobili.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju i dobro raspoloženje za ljude koje volite!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Puni ste inspiracije i motivisani ste da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Više se odmarajte.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Ako nije tako – promenite nešto kod sebe. U vezi sve odluke padaju na Vas.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Osećate pad energije, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Nemojte biti lenji i proveravajte sve što ste uradili dva puta, kako Vam nešto ne bi promaklo i napravilo problem.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike.

Ljubav: Ponekad je bolje da obuzdate svoje emocije i razmislite hladne glave. Partner često ne može da Vas razume, pomozite mu u tome – budite jasniji i iskreniji.

Zdravlje: Moguće glavobolje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzimate stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Finansijski problemi se rešavaju naizgled sami od sebe – ali to je zapravo rezultat Vašeg napordnog rada u prethodnom periodu.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Niste zainteresovani, ali ipak – prijava Vam pažnja koju Vam neko pruža. Previše ste strogi prema partneru. Izbegavajte konfliktne situacije.

Zdravlje: Osećate posledice promene vremena – stiže Vas prolećni umor.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Posao Vam trenutno ne predstavlja izazov, zbog čega osećate kao da stagnirate. Ne dozvolite da Vas to omete na putu ka uspehu za koji ste toliko vredno radili.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Stanite na trenutak i dobro razmislite. Potrebno je da donesete mudru, a ne ishitrenu odluku. Imate dovoljno vremena za sve, nemojte paničiti.

Ljubav: Osećate ljubomoru zbog toga što Vas partner isključuje iz nekih svojih planove. Otvoreno recite šta Vam osećate – niko ne može da Vam čita misli.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.

 

08/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments