Ulaznice za “Cinema City” u prodaji!

14/06/2016 09:33

Ulaznice za “Cinema City” u prodaji!

Ulaznice za ovogodišnji “Cinema City” festival, koji se održava po deveti put od 25. juna do 2. jula, nalaze se u prodaji i biće podeljene u tri kategorije.

Podavaće se dnevna ulaznica po ceni od 250 dinara, paket ulaznica za sve festivalske dane po ceni od 950 dinara i “Super ulaznica” za sve festivalske dane po ceni od 1.450 dinara sa kojoj su dostupni svi festivalski sadržaji tokom celokupnog trajanja festivala, kao i rezervisano mesto za svaku od projekcija.

“Cinema CIty” će se održavati u novosadskoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park.

Kupovinom jedne dnevne ulaznice ili paketa ulaznica posetilac ima priliku da uživa u svim festivalskim sadržajima i svim festivalskim zonama.

Tu su već poznati Amstel Open Air Cinema u Limankom parku, SKCNS Fabrika Open Air Cinema u Kineskoj četvrti, prostori SKCNS Fabrika i Quarter, Firchie Think Tank, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, kao što je novi Indoor Cinema.

I ove godine filmska ostvarenje će biti prikazivana na lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju, a ulaz je slobodan.

Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 17 časova, a zamena kupljenih ulaznica za narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja festivala.

14/06/2016 09:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments