Prijavljivanje za Vršačku uličnu olimpijadu

16/06/2015 15:13

Prijavljivanje za Vršačku uličnu olimpijadu

Vršaćku uličnu olimpijadu, koja se održava od 17. do 26. jula, organizuje Unija studenata opštine Vršćac u saradnji sa sportskim klubovima.

Ove godine, olimpijada u Vršcu se odvija pod sloganom “Sportom do uspeha“.

Organizatori su najavili da će se i ove godine odabrati najbolji sportista i najbolja sportiskinja koji će, pored novčanih nagrada, osvojiti i vredne robne i vaučer nagrade, kao i pehare i medalje.

Poziv za Vršačku uličnu olimpijadu otvoren je za sve koji žele da se takmiče u basketu, biciklizmu, plivanju, stonom tenisu, odbojci na pesku i trčanju.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara na sajtu, slanjem mejla na adresu [email protected] ili pozivom na broj telefona 061 31 20 502.

Za sve učesnike koji nisu iz Vršca, a potreban im je smešaj, postoji mogućnost smeštaja u više ugostiteljskih i smeštajnih objekta, a najpovoljniji smeštaj biće u Domu učenika.

Više informacija o smeštaju nalazi se ovde.

Učešće na olimpijadi je besplatno za takmičenje u biciklizmu, plivanju i trčanju, dok se za ostale sportove plaća kotizacija – za basket i stoni tenis 500 dinara, a za odbojku na pesku 1.000 dinara.

Više informacija o takmičenju nalazi se ovde.

Vršačku uličnu olimpijadu su, sa Unijom studenata opštine Vršac, organizovali Stonoteniska akademija “Millennium”, Vršački atletski klub 1926 i grupa “Harp bikes”, a ceo projekat su podržali Opština Vršac, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Olimpijski komitet Srbije.

Izvor: RTV

16/06/2015 15:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments