Umetnici i kreativci, iskoristite pogodnosti ranog upisa u novu klasu na Fakultetu savremenih umetnosti

11/12/2020 09:47

Umetnici i kreativci, iskoristite pogodnosti ranog upisa u novu klasu na Fakultetu savremenih umetnosti

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? UNe bi trebalo da vas muče odgovori na ova pitanja, jer metnost više nije i ne treba da bude samo hobi. Na Fakultetu savremenih umetnosti stasavaju mladi kreativci koji itekako dobro zarađuju od svog posla.

Ako želite svoj talenat da pretvorite u zanimanje budućnosti i da sledite svoje srce, imamo važnu vest za vas. Predupis u novu generaciju na Fakultetu savremenih umetnosti je počeo! Obezbedite svoje mesto u klasi 2021/22 po najnižim cenama ove godine. Veliki broj mesta u novoj generaciji popuni se do kraja decembra, zato požurite i prijavite se za najkvalitetnije umetničke studije u regionu.

Stvarajte koristeći najsavremeniju tehnologiju

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama su zaštitni znak FSU.

Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i multimedijalne produkcije učestvuju u predstavama i raznim projektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet ima saradnju. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka, koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

Odaberite umetničku oblast koja najviše odgovara vašim afinitetima

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između 13 programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru:

Programi su podeljeni na četiri departmana, tako da vrlo lako možete da se pronađete u onoj grani umetnosti i kreacije za koju ste najtalentovaniji.

Likovne umetnosti – na ovom departmanu birate između pet posebnih smerova, a na raspolaganju su vam Slikarstvo, Vajarstvo, Grafika, Multimediji i Živopis. Izaberite likovni izraz prema vašim afinitetima.

Dizajn – U zavisnosti od toga šta najviše volite da dizajnirate ovaj departman vam nudi brojne mogućnosti – Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Game art ili Modni dizajn.

Gluma – Ako se odlučite za glumu na FSU, čeka vas mnogo nastupa i predstava još tokom studija. Klase vode poznata imena kao što su Slobodan Beštić, Vida Ognjenović, Branislav Lečić, Božidar Đurović, Irfan Mensur, od kojih možete mnogo da naučite.

Kreativne komunikacije: Ovaj departman nudi vam mogućnost da učite o različitim načinima komunikacije i komunikacijskog izražaja. Na raspolaganju su vam Multimedijalna produkcija, Muzičke komunikacije i Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja.

Kreirajte umetnički portfolio još tokom studiranja

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Predupis u novu generaciju studenata na FSU je u toku. Donesite najbolju odluku u pravo vreme i obezbedite svoje mesto po najnižim cenama ove godine!

Najveći broj mesta u novoj generaciji rezerviše se već do Nove godine. Tada su cene upisa najniže u odnosu na celu godinu. Ukoliko ne požurite sa prijavom, velika je verovatnoća da će mesta na programu koji želite biti zauzeta i da ćete morati da čekate narednu upisnu godinu. Zato je važno da reagujete brzo i da iskoristite popust do čak 45 odsto.

Započnite svoju uspešnu umetničku karijeru, pridružite nam se, postanite deo klase 2021/22.

11/12/2020 09:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments