Otvorene prijave za “Praksam II”

19/10/2016 09:58

Otvorene prijave za “Praksam II”

Otvoren je konkurs za učešće mladih u programu “Praksam II – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse” koje organizuje Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Privredna komora Srbije.

Konkurs je otvoren do 26. oktobra.

U ovom programu mogu učestvovati mlade nezaposlene osobe sa teritorije Republike Srbije, a otvorene su praktikantske pozicije u 19 kompanija u 6 mesta u Srbiji – Novi Sad, Sombor, Pančevo, Plandište, Beograd, Jagodina.

Praksa, u trajanju od četiri meseca, održaće se u periodu od novembra/decembra 2016. godine do kraja marta meseca 2017. godine.

Spisak otvorenih pozicija nalazi se ovde.

Beogradska otvorena škola će mladima koji budu uključeni u ovaj program obezbediti novčanu nadoknadu u iznosu troškova toplog obroka i lokalnog prevoza, ali i dodatne obuke o radnoj etici i upravljanju karijerom, kao i mogućnost za provesionalno povezivanje i umrežavanje.

Svaki praktikant će imati svog mentora/i iz privrednog subjekta u kojiem se realizuje praksa.

Više informacija o konkursu, uslovima i načinu prijave nalazi se ovde.

Program „Praksam II – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse” realizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Solidar Suisse – Kancelarije u Srbiji, kao i Američke privredne komore (AmCham).

19/10/2016 09:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments