Dvomesečni besplatni kurs za frizere

17/01/2017 09:54

Dvomesečni besplatni kurs za frizere

Dvomesečni besplatni kurs za frizere, koji organizuje Udruženje “Prevent” iz Novog Sada, namenjen je mladim nezaposlenim ljudima uzrasta od 15 do 30 godina.

Krajnji rok za prijavu zainteresovanih kandidata ističe 23. januara 2017. godine.

Za kurs nije potrebno prethodno iskustvo, ali je neophodan tolerantan, nediskriminišući pristup prema seksualnim radnicama koje će takođe biti učesnice kursa.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 odsto časova, dok će ostali biti u obavezi da plate troškove nastave.

prevent

Program počinje poslednjeg vikenda u januaru mesecu, a realizovaće se u prostorijama udruženja “Prevent” u Novom Sadu, u ulici Jovana Subotića 19.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla [email protected]. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za frizerski kurs”, a uz prijavu treba priložiti i motivaciono pismo.

Dvomesečni frizerski kurs je još jedna od aktivnosti na projektu „Mladi su izvor energije” koji udruženje “Prevent” sprovodi uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

17/01/2017 09:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments