KAKO DO POSLA POSLE PANDEMIJE? Uz nov besplatan online kurs, ITAcademy vam poklanja i veoma koristan priručnik

16/04/2020 09:35

KAKO DO POSLA POSLE PANDEMIJE? Uz nov besplatan online kurs, ITAcademy vam poklanja i veoma koristan priručnik

Za samo 2 nedelje preko 30.000 ljudi iz celog regiona počelo je od kuće da uči WordPress i engleski jezik na ITAcademy, a ove sedmice svi koji žele da u izolaciji usavrše svoja znanja i veštine mogu besplatno da se prijave za online kurs digitalnog marketinga.

Pored toga, ITAcademy je za sve koji se prijave pripremila i veoma koristan besplatan priručnik „Kako do posla posle pandemije?”, sa savetima i uputstvima stručnjaka koji vam mogu pomoći da trenutnu krizu iskoristite kao šansu i svoju karijeru pokrenete ka uspehu i dobro plaćenom IT poslu.

Svoju prijavu za kurs i priručnik možete poslati preko ove stranice.

Kako da pandemiju iskoristite kao svoju šansu za uspeh?

Po izbijanju pandemije virusa COVID-19, ITAcademy je odlučila da svima koji žele da dodatno napreduju ili da se pripreme za potragu za poslom dok su u izolaciji pokloni neke od najpopularnijih online kurseva koji se izučavaju na ovoj internacionalnoj ustanovi za usavršavanje IT stručnjaka.

Ove nedelje možete da započnete učenje na online kursu Digital marketing, koji će vam pomoći da savladate tehnike online promocije, koje su u doba interneta neophodne za svaku oblast poslovanja, a za sve koji se prijave ITAcademy je pripremila još jedan veoma koristan resurs za napredovanje u karijeri.

Tim sa ITAcademy, među kojima su predavači, eksperti i konsultanti sa realnim uspesima i ogromnim iskustvom u IT industriji, sastavio je i praktičan vodič „Kako do posla posle pandemije?”, sa konkretnim smernicama i uputstvima u vezi sa ključnim potezima koje treba da preduzmete da biste prevazišli trenutnu globalnu krizu i došli u poziciju da konkurišete za odlično plaćene poslove u IT industriji.

Priručnik je besplatan i dobiće ga svi koji su se prijavili ili tek planiraju da se prijave za neki od besplatnih kurseva sa ITAcademy.

Pozovite svoje prijatelje da vam se pridruže u učenju

Za pohađanje besplatnih online kurseva na ITAcademy mogu da se prijave svi zainteresovani. Ako znate nekoga ko bi voleo da usavrši svoja znanja, možete mu predložiti da svoju prijavu pošalje preko ove stranice. Na društvenim mrežama možete da koristite hashtag #ostanikodkuće i da raširite vest o besplatnim kursevima.

Osvojte kompletno školovanje i steknite znanja za posao u IT industriji

Pored besplatnih online kurseva, ITAcademy će 25. aprila nekom od prijavljenih besplatno pokloniti i jedno kompletno online jednogodišnje školovanje. Šansu da dobiju školovanje, steknu kvalitetno obrazovanje i postanu deo IT sveta imaju svi koji se prijave za neki od besplatnih kurseva. 

Pored stručnih znanja, školovanjem na ITAcademy dobićete resurse i alate da svoje veštine primenite u građenju profitabilne karijere. 

Nakon školovanja, imaćete mogućnost da steknete zvanične sertifikate izdate od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih softverskih korporacija i organizacija, među kojima su Microsoft, Adobe, Zend, Oracle, Google i Autodesk.

Prijavite se i počnite sa učenjem odmah

Kursevi koje ITAcademy poklanja prilagođeni su početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje, traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi.

Prijavite se odmah i krenite sa učenjem.

16/04/2020 09:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments