Prvi ovogodišnji DaFED#29

29/01/2015 09:54

Prvi ovogodišnji DaFED#29

Ove godine prvi DaFED#29 održava se 4. februara u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Na temu JavaScript u okviru predavanja DaFED-a govoriće:

  • Jovan Vidić (codecontric) već 10 godina se bavi razvojem softvera. Tokom karijere uglavnom je radio na srednjim i velikim veb projektima koji su trajali više godina i zahtevali integraciju velikog broja heterogenih tehnologija i servisa. Predavao je na Coding Serbia, PMI Project Society i JavaCro konferencijama, a od decembra 2014. je pokrenuo Agile Coaching Serbia grupu koja je direktno podržana od Scrum Alliance.
  • Dušan Petrović (FSD) diplomirani inženjer informacionih sistema FON-a u Beogradu. Poslednje 4 godine radi kao CTO u firmi FSD iz Novog Sada, gde se bavi razvojem ERP sistema.

Refactoring Java Script Applications – Jovan Vidić

Cilj predavanja je da prikaže jedan od mogućih pristupa rešavanju nagomilanih problema na veb aplikacijama. Predavanje će dati odgovor na pitanje da li je potrebno refaktorisati JavaScript aplikacije, kao i na koji način pristupiti refaktorisanju, a da se pri tom ne zaustavi kompletan razvoj na projektu.

Ember.js – praktična primena – Dušan Petrović

Kreiranje Single Page aplikacije uz pomoć Ember.js frejmvorka kroz “Live coding”.

Predavanja na DaFED okupljanjima su besplatna, a zbog organičenog kapaciteta prostora u kojem se održavaju, svoje prisustvo potvrdite na sajtu organizacije.

Za više informacija o DaFED-u posetite fan stranicu, pratite ih na Tviteru ili se učlanite u Fejsbuk grupu.

Sponzori februarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, codecentric i Codeplicity.

29/01/2015 09:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments