Sombor: Radionice za mlade tokom avgusta

27/07/2016 09:10

Sombor: Radionice za mlade tokom avgusta

Kancelarija za mlade grada Sombora i udruženje “Somborski omladinski Boom” organizuju seriju od četiri radionice koje su namenjene mladima od 14 do 18 godina.

Radionice će se održavati tokom avgusta meseca sa cilje da mladi steknu veštine uspešne komunikacije sa roditeljima.

Krajnji rok za prijavu je 10. avgust 2016. godine.

Učesnici i učesnice radionica će imati priliku da nauče kako da argumentovano “pregovaraju” sa roditeljima i kako da steknu veštine upravljanja emocijama tokom konflikta i izlaska iz konflikta – bez posledica.

Program će voditi dve mlade psihološkinje, koje razumeju sve turbulencije tinejdžerskog doba. Kroz timski rad i zanimljive igrice, one će pomoći učesnicima i učesnicama da otkriju sopstvene snage i vrline.

Radionice će se realizovati u Omladinskom klubu u Somboru, Venac Radomira Putnika 2, nedeljom u večernjim časovima. Prvi susret zakazan je za 13. avgust (to je ujedno i jedina radionica koja će se odvijati u subotu).

Voditeljke radionica biće Jasmina Đurić, klinički psiholog i psihoterapeut i autorka programa uspešnog roditeljstva, kao i Tijana Kabić, psiholog i omladinski radnik .

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, uzrast, broj telefona, kao i svoja očekivanja od ovog programa.

Učešće na radionicama je besplatno.

27/07/2016 09:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments