NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON: Investirajte u obrazovanje svog deteta i njegovu uspešnu budućnost

31/12/2019 11:10

NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON: Investirajte u obrazovanje svog deteta i njegovu uspešnu budućnost

Nova godina nije samo vreme kada poklanjamo i dobijamo poklone već i kada rezimiramo i donosimo važne odluke za svoju i budućnost svoje porodice. Sada imate priliku da istovremeno donesete najbolju novogodišnju odluku i poklonite svom detetu najvredniji novogodišnji poklon: savremeno obrazovanje po najpovoljnijim uslovima. Savremena osnovna škola i gimnazija će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanjaju popuste na školarine do čak 45%

Neki roditelji će svojoj deci za Novu godinu pokloniti mnoštvo materijalnih darova. Umesto gomile igračaka, koje će vaše dete vrlo brzo prerasti ili će prestati da mu budu interesantne, skupocenog telefona, slatkiša ili nekog drugog materijalnog poklona, vi imate jedinstvenu priliku da svom detetu obezbedite kvalitetno školovanje po povlašćenim cenama i samim tim investirate u njegovu uspešnu budućnost. Budite omiljeni Deda Mraz ove godine.

Sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2020. i svaku narednu godinu. Upis po povlašćenim cenama traje do 3. januara, a možete se prijaviti ovde.

Savremenim obrazovanjem do uspeha

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom programu na srpskom jeziku, Kombinovanom programu na srpskom i engleskom ili Cambridge International programu Savremene gimnazije na engleskom jeziku. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će učitelji i nastavnici biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nude ove škole, karta za nastavak školovanja na najprestižnijim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome, koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim učenicima otvorena su vrata svih srednjih škola i fakulteta.

Škole iz obrazovnog sistema „Savremena” nalaze se na tri lokacije: na Novom Beogradu, u centru grada u Beograđanki i u Šumatovačkoj na Vračaru. Savremena osnovna škola i gimnazija deo su LINK educational Alliance, edukativnog sistema kompanije LINKgroup. Savremena radi po Kembridž planu i programu, ali i po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji se neprestano osavremenjuju i prilagođavaju potrebama učenika. U modernom okruženju, u kakvom uče savremeni učenici, i uspesi dolaze mnogo lakše.

Savremena osnovna škola za razvoj punog potencijala deteta

Savremena osnovna škola je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Kroz multidisciplinarnu, interaktivnu i kreativnu nastavu, prilagođenu potrebama i afinitetima deteta i podržanu najsavremenijom edukativnom tehnologijom. Osnovna škola ”Savremena” predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. 

Personalizovane časove na srpskom i/ili engleskom drže posvećeni učitelji i nastavnici, a posebno je obogaćena raznovrsnim programom nakon nastave i vannastavnim aktivnostima, kao što su izleti, časovi i sportske aktivnosti u prirodi, zanimljive radionice i sekcije, posete muzejima i sajmovima, odlasci na predstave i koncerte i sl.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom Future Ready School.

Savremena gimnazija – mesto gde uče i odrastaju lideri budućnosti

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije – iClassroom i Google Technology – vaš gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad i tablet uređajima, interaktivnom tablom i Google obrazovnim aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da budete u toku sa njegovim ocenama u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj gimnaziji podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, interdisciplinarno i podsticajno, jer savremeni profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Donesite najbolju novogodišnju odluku – obezbedite mesto u Savremenoj po najpovoljnijim uslovima

Zato tokom ovih praznika zaboravite na slatkiše, igračke, još jedan od bezbroj komada odeće i druge poklone koji bi vašem detetu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo i izaberite moderno školovanje u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji. Jer samo je kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja i ne može se potrošiti!

Prijavite se na vreme, jer je broj učenika koji mogu da se upišu po ovim uslovima ograničen i mesta će se popunjavati po redosledu prijava. Donesite najbolju novogodišnju odluku za svoju porodicu i upišite svoje dete u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju do 3. januara po najpovoljnijim uslovima i školarinama nižim do čak 45%.

Za više informacija i prijavu kliknite OVDE.

31/12/2019 11:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments