Novi Sad: Obuka “Dobra vest vidljivost znači”

11/09/2016 11:56

Novi Sad: Obuka “Dobra vest vidljivost znači”

Otvoren je poziv za učestvovanje u obuci pod nazivom “Dobra vest vidljivost znači” koju organizuje udruženje Remiks.

Obuka će se realizovati od septembra do decembra u Novom Sadu, a krajnji rok za prijavu je 20. septembar.

Na obuci mogu učestvovati predstavnici i predstavnice udruženja mladih i za mlade sa teritorije grada Novog Sada koji se u svojim organizacijama bave komunikacijom sa medijima.

Obuka podrazumeva teorijski i praktični deo. Teorijski deo obuhvata 6 radionica koje će se realizovati vikendom u periodu od septembra do decembra, dok praktični deo podrazumeva gostovanja u medijima i posetu nekoj od redakcija u Novom Sadu.

Učesnici i učesnice imaće priliku da steknu nova znanja o načinima informisanja mladih putem medija i drugih alata, a takođe će unaprediti veštine usmene i pisane komunikacije. Obezbeđen je i online mentorski rad sa predavačima.

Program je besplatan, a cilj obuke je podizanje kapaciteta omladinskih radnika i radnica i njihovih udruženja za pravovremeno i pravilno informisanje mladih, navodi se u pozivu.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara, koji se popunjen šalje mejlom na adresu [email protected].

Kandidati i kandidatkinje koji budu odabrani za učešće biće obaveštene o prvom terminu radionice i drugim detaljima putem mejla.

Obuka se sprovodi kao deo projekta “Dobra vest vidljivost znači” koji se realizuje u okviru Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada, a finansijski je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

11/09/2016 11:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments