Youth to Business Forum prvi put u Srbiji!

21/11/2014 16:22

Youth to Business Forum prvi put u Srbiji!

Po prvi put u Srbiji, a po ugledu na više od 100 zemalja sveta, globalna studentska organizacija AIESEC organizovaće Youth to Business Forum.

Forum će se održati početkom decembra u četiri grada u Srbiji – Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu. U Beogradu će se Youth to Business forum održati 11. i 12. decembra u hotelu “Moskva”, a glavna tema na forumu biće pitanje kako komunikacija povezuje današnju omladinu sa biznisom budućnosti i na koji način ona može da doprinese efektivnom i efikasnom obavljanju posla. Na ovo pitanje će učesnicima odgovoriti eminentni predavači i kompanije, koji će im kroz diskusiju i radionice pokazati razne veštine i trikove uspešne komunikacije u različitim oblastima poslovanja.

Među predavačima na forumu naći će se dr Zoran Milivojević, Boris Trivan i Veronika Tasić-Vušurović, i kroz različita i interaktivna predavanja će predstaviti važnost angažovanja mladih u rešavanju globalnih problema i problema u našoj zemlji.

Forum se sastoji iz tri specifična dela: Inpire, Engage i Act, preko kojih će učesnici imati priliku da čuju iskustva stručnjaka iz poslovnog sveta i preko radionica sa kompanijama poput Delhaize Serbia, Devana Technologies, Societe Generale, NBG Leasing i Ernst & Young naučiti kako da ta iskustva sprovedu u praktična.

Nemojte propustiti priliku da obezbedite svoje mesto na forumu i da od predstavnika vodećih kompanija naučite koje su tajne poslovnog uspeha i načine na koji vam veština komunikacije može pomoći pri građenju uspešne karijere.

Prijave za učešće na Youth to Business forumu u Beogradu vrše se putem sledećeg linka: http://bit.ly/Y2B_Beograd

Za više informacija pratite Fejsbuk stranicu Serbia Youth to Business Foruma, kao i stranicu Youth to Business Forum na veb-sajtu organizacije AIESEC Srbija.

21/11/2014 16:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments