Raspisan konkurs za EuroMjuz

20/05/2021 13:43

Raspisan konkurs za EuroMjuz

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je nagradno takmičenje “EuroMjuza”. Od juče pa do 08.06.2021. godine u 23:59h, svi zainteresovani i stariji od 15 godina treba na društvenoj mreži Instagram da objave snimak u kojem interpretiraju neku od kompozicija koje su bile na predhodnim Eurosongovima.

Ovo je drugo po redu nagradno takmičenje “EuroMjuza” , a cilj je sa se podrže i široj javnosti predstave talentovani ljudi, koji vole evropsku muziku. Zbog pandemije koronavirusa, takmičenje se dešava na Instagramu. Kanidati treba da snime video u trajanju do minut, a potom ga postave na svoju Instagram stranicu, a to znači da profil mora biti javan do kraja trajanja konkursa. Uz snimak obavezno staviti i tag @eusrbija i haštagove #EuroMjuza #EUzaTebe. Takođe, mora se staviti i ime pesme i izvođača.

pročitajte još i: Muzika otkriva koji tip osobe smo

Kako se dalje navodi video snimak mora biti okačen tokom vremena trajanja konkursa, nakon 19.05.2021. godine. Osoba koja se prijavila treba i da pozove svoje poznanike i prijatelje da glasaju, do 8. Juna. Nakon toka 10 autora sa najvećim brojem lajkova ulaze u finale koje će se održati u Beogradu 12. juna.

Tokom finalne večeri, finalisti će biti u prilici da uživo izvedu pesmu koja im je omogućila ulazak u završnu fazu takmičenja. Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija. Finale se prenosi uživo putem stranice na Fejsbuku. Za prva tri mesta obezbeđeni su vaučeri za kupovinu muzičke opreme, pobednik dobija 1.000, drugoplasirani 500, a trećeplasirani 250 evra.

Detalje i ostale informacije možete naći OVDE.

20/05/2021 13:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments