Pančevo: Prijem novih članova u redakciju “Drafta”

11/07/2016 09:58

Pančevo: Prijem novih članova u redakciju “Drafta”

Dom omladine Pančevo i redakcija omladinskog magazina “Draft” raspisali su konkurs za prijem novih članova i članica rekacije magazina.

Na konkurs se mogu prijaviti mladi od 15 do 30 godina iz Pančeva i okoline, koji žele da se uključe u rad magazina kao novinari ili fotografiji.

Krajnji rok za prijavu je 20. jul.

Od kandidata i kandidatkinja se očekuje da prate kulturu mladih i posećuju kulturna dešavanja, da su ekolventni, prismeni i kreativni, komunikativni, otvoreni i spremni za diskusiju o različitim temama, da žele da uče.

Novi članovi redakcije biće angažovani na pisanju informativnih tekstova na određene teme (novinari), praćenju događaja i dešavanja u gradu na terenu (novinari), fotografijsanje događaja na terenu (novinari), učestvovaće na sastancima sa ostatkom redakcije i u promociji magazina “Draft” na terenu.

Više o konkursu za novinare nalazi se ovde, dok su dodatne informacije o konkursu za fotografe – ovde.

„Draft” je omladinski magazin osnovan sredinom 2013. godine. Projekat je grupe novinara/ki i fotografa/kinja, koji svoja znanja i veštine koriste u izradi magazina. Časopis je tematski veoma raznovrsan, a oblasti koje se mogu naći u „Draftu” su muzika, film, pozorište, književnost, vizuelna umetnost, rad nevladinih organizacija mladih i za mlade, aktivnosti institucija i životni stil mladih.

11/07/2016 09:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments