Pančevo: Konkurs za izlaganje u Kulturnom centru

04/09/2016 11:16

Pančevo: Konkurs za izlaganje u Kulturnom centru

Kulturni centar Pančeva raspisao je konkurs za izlaganja autorskih, samostalnih i grupnih izložbi, multimedijalnih programa i projekata u galerijskim prostorima ove ustanove.

Svi zainteresovani kandidati za izlaganje u Kulturnom centru Pančeva mogu se prijaviti najkasnije do 30. septembra 2016. godine.

Prednost na konkursu će imati inovativni projekti koji do sada nisu bili realizovani u galerijskim prostorima KC Pančeva. Takođe, poželjno je i da se projekat, sa kojim se konkuriše, ne izlaže u drugim galerijskim prostorima u toku ove godine.

U okviru izlaganja Kulturni centar Pančeva će obezbediti galerijski prostor – Galeriju savremene umetnosti Pančevo, Galeriju Milorada Bate Mihailovića ili Foaje Kulturnog centra Pančeva, kao i stručnu pomoć pri postavci, PR aktivnost, dostupnu tehnički opremu, katalog i plakate.

Autori i autorke u prijavi treba da navedu koncept umetničkog projekta i tehnički opis, da dostave vizuelnu dokumentaciju i radnu biografiju.

Više informacija o konkursu i načinu prijave nalazi se ovde.

Konkursna dokumentacija može se dostaviti putem mejla [email protected] ili poštom na adresu Galerija savremene umetnosti Pančevo, Vojvode Živojina Mišića 1, 26000 Pančevo, sa naznakom “Za Konkurs”.

04/09/2016 11:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments