Konkurs za umetnike za studijsko-istraživačko putovanje u Japan

23/05/2017 16:30

Konkurs za umetnike za studijsko-istraživačko putovanje u Japan

Fondacija “Novi Sad 2021” putem javnog konkursa traži lokalne umetnike i radnike u oblasti kulture za realizaciju studijsko-istraživačkgo putovanja u Japan.

U pitanju je program razmene “Kizuna” koji Fondacija realizuje sa organizacijom EU-Japan Fest iz Tokija, sa ciljem da se podstakne internacionalizacija kulturne scene Novog Sada i povezivanje lokalnih kulturnih radnika i umetnika sa partnerima iz Japana radi planiranja zajedničkih kulturnih i umetničkih projekata.

Ovaj poziv se realizuje kao trajni poziv bez unapred određenog roka završetka. Organizatori zadržavaju pravo da okončaju javni poziv bez obrazloženja, javnim objavljivanjem na veb stranici Fondacije “Novi Sad 2021” najmanje 10 dana pre okončanja.

Selekcija se, kažu u Fondaciji, vrši periodično, a o rezultatima selekcije se obaveštavaju aplikanti neposredno. Jednom kvartalno, Fondacija na svojoj internet stranici objavljuje imena izabranih umetnika i kulturnih radnika.

S obzirom na dužinu trajanja procesa selekcije i administrativnih procedura, predloženo vreme realizacije posete trebalo bi da bude najmanje četiri meseca nakon podnesene prijave.

Više informacija o programu “Kizuna” i o uslovima javnog konkursa nalazi se OVDE.

Izvor: 021

23/05/2017 16:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments