“Sinergija” u Beogradu od 21. do 23. oktobra

21/10/2015 09:53

“Sinergija” u Beogradu od 21. do 23. oktobra

“Sinergija” – godišnja konferencija, najveća u Jugoistočnoj Evropi, posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama, održava se od 21. do 23. oktobra.

Ovogodišnja konferencija “Sinergija 15” okupiće više od 40 eminentnih predavača koji će predstavljati inovacije iz sveta informacionih tehnologija.

Na konferenciji će učestovovati domaći, regionalni i inostrani IT stručnjaci, kao što su Galin Iliev, Saša Jurić, Damir Dizdarević, Zoran Cvetković, Tomislav Tipurić, Can Bilgin, Bernardin Katić, Ćris Spanougakis i drugi.

Predavači će posetiocima predstaviti najnoviha tehnološka dostignuća kroz više od 50 sesija u šest tematskih celina.
“Data Platform and Busineš Intelligence” donosi nove funkcionalnosti SQL Servera 2016 i aktuelnosti u okviru BizTalk servera i Power BI platforme.

Predavanja u okviru “Developer platform and Tools” celine donose sve ono što je aktuelno u alatima za razvoj aplikacija, dok “Datacenter and Infrastructure Management” sadrži predavanja o Microsoft Azure, System Center, Windows Server i drugim temama iz oblasti.

“Office servers i services”, predstaviće novine koje se odnose na Office 365, a koje imaju za cilj da unaprede i olakšaju rad i povećaju produktivnost.

“Windows, Phone and Devices” predstaviće sve zanimljivosti u ovoj oblasti, dok će “Microsoft Dynamics” oblast biti rezervisana za novosti koje se odnose na CRM, NAV 2016 i AX.

“Sinergija 15” ove godine slavi 15 godina postojanja i uspeha u promovisanju Microsoft proizvoda i rešenja.

Jedan dan konferencije biće posvećen biznisu i razvoju IT sektora u Srbiji sa ciljem da se stvori sinergija IT i privrede i predstavi perspektiva koju donose savremene tehnologije. “Tehnički” dani konferencije biće održani 21. i 22. oktobra.

21/10/2015 09:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments