Konferencija Webiz treću godinu za redom u Zrenjaninu

23/02/2015 15:07

Konferencija Webiz treću godinu za redom u Zrenjaninu

Konferencija Webiz namenjena je mladima, studentima i onima koji razmišljaju da svoje profesionalne karijere grade na internetu ili posredstvom informaciono-komunikacione tehnologije.

U okviru Webiz-a održaće se predavanja koja motivišu, informišu i dele znanja koja su primenjiva i u praksi. Cilj Webiz-a je da promoviše preduzetništvo i internet kulturu.

Konferencija Webiz održava se u Zrenjaninu već treću godinu za redom, a ovde godine održava se od 27. do 29. marta.

Program je podeljen tematski po danima, kao i prethodne dve godine.

Prvog dana – 27. marta održavaće se predavanja o mogućnostima i značaju razvoja IT sektora za srpsku ekonomiju, kao i o funkcionisanju savremene ekonomije. Pored toga, biće reči i o načinu na koji bi se najbolje mogli iskoristiti potencijali kojima trenutno raspolažemo.

28. marta predstaviće se kompanije koje posluju u Srbiji za naše ili strano tržište, gde će se na predavanjima govoriti o razvijanju proizvoda, formiranju uspešnih timova, a deliće se i saveti – kako da postanete konkurentan na svetskom tržištu. Na predavanjima govoriće predstavnici kompanija Levi9, Mad Head Games, Enginee.rs, Area51, Themes Kingdom, Homepage i mnogi drugi.

Za treći dan konferencije rezervisane su priče uspešnih preduzetnika. Webiz će se završiti panel diskusijom sa predstavnicima startup-a koji se bave poljoprivredom, a diskusiju će voditi predstavnik regionalnog portala Netokracija.

Tradicionalni edukativni deo Webiz-a je program poslovne edukacije koji je namenjen privrednicima i preduzetnicima, i ove godine će ugostiti neka od najeminintnijih imena internet poslovanja u regionu. U okviru ovog dela programa, gosti će biti predstavnici hrvatske agencije Escape Damir Podhorski i Miroslav Varga koji važe za jedne od najvećih stručnjaka za Google servise u regionu.

Kao edukatori na Webiz-u pojaviće se i predstavnici agencije Homepage, koja je ujedno i digitalni partner konferencije svake godine do sada.

– Ove godine akcenat Programa poslovne edukacije jeste na praktičnim savetima i oglašavanju, kako na Google-u, tako i na Facebook-u, ali i na trendovima, mobilnom marketingu i načinima zarade putem interneta – rekao je Vladimir Kovač, project maneger Webiz konferencije.

Učestvovanje na ovom programu ove godine iznosi 120 evra, dok 25 odsto popusta imaju svi koji prijave više od jedne osobe iz svoje firme. Kotizacija za Program poslovne edukacije uključuje i kotizaciju za Webiz konferenciju.

Izvor: Mondo

23/02/2015 15:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments