Još jedan trening za pripremu Erazmus+ projekata

11/01/2017 09:53

Još jedan trening za pripremu Erazmus+ projekata

Fondacija Tempus organizuje još jedan trening za pisanje i podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru omladinske komponente prvog Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ EU za 2017. godinu.

Trening će biti organizovan u Beogradu i trajaće jedan dan – 20. januara. Krajnji dok za prijavu učesnika je 16. januar 2017. godine.

Na treningu mogu učestvovati zainteresovani predstavnici i predstavnice organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugi akteri iz cele Srbije koji planiraju da konkurišu za projekte mobilnosti u okviru KA1 Mobilnosti mladih u konkursnom roku koji ističe 2. februara 2017. godine.

Oni koji budu pohađali trening imaće priliku da unaprede svoje znanje o mogućnostima Nacionalnog poziva za predaju projekata u okviru omladinske komponente Programa Erazmus+ EU za 2017. godinu, a li i da saznaju više o detaljima i procedurama za podnošenje projekata, specifičnostima projekte dokumentacije i procedurom pisanja budžeta u okviru KA1 Mobilnosti mladih.

Formular za prijavu može se pronaći ovde.

Broj učesnika treninga je ograničen, a pri izboru vodiće se računa o zastupljenosti različitih tipova organizacija, kvalitetu prijave i regionalnoj pokrivenosti. Učesnici sami snose eventualne putne troškove do Beograda i troškove smeštaja. Fondacija Tempus obezbeđuje radne materijale, osveženje i hranu tokom treninga. Učešće je besplatno.

11/01/2017 09:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments