Popunjavamo preostala mesta za generaciju 2024/25. na FSU. Prijavi se odmah!

16/10/2024 13:04

Popunjavamo preostala mesta za generaciju 2024/25. na FSU. Prijavi se odmah!

Fakultet savremenih umetnosti (FSU) još uvek ima otvorena mesta za generaciju 2024/25. i ovo je tvoja prilika da se pridružiš jednoj od najprestižnijih institucija za umetničko obrazovanje u regionu. Na FSU ćeš imati priliku da učiš od vodećih stručnjaka i umetnika i razvijaš svoje veštine na programima kao što su Muzičke komunikacije, Multimedijalna produkcija, Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja, Gluma, Vizuelne umetnosti, Dizajn kostima, Dizajn enterijera, Dizajn video-igara, Grafički dizajn, Kreativni marketing i Kreativni biznis.

FSU programi su dizajnirani da ti pruže čvrstu osnovu u ključnim oblastima umetnosti i dizajna, omogućavajući ti da svoje ideje i vizije pretvoriš u stvarnost. Naši master programi – Dizajn enterijera, Vizuelne komunikacije, Produkt dizajn, Art direkcija i koncept dizajn, Kreativne komunikacije i Menadžment u kreativnim industrijama – pružaju ti priliku da unaprediš svoje veštine i postaneš ekspert u svojoj oblasti.

Doktorske studije na FSU, koje obuhvataju oblasti kao što su dizajn, dramske umetnosti i vizuelne umetnosti, omogućavaju ti da se posvetiš naučnoistraživačkom radu i razviješ nove umetničke i dizajnerske prakse. Generacija 2024/25. ima priliku da iskoristi sve ove mogućnosti, ali preostala mesta se brzo popunjavaju. Sada je pravi trenutak da se prijaviš i osiguraš svoje mesto na FSU. Pridruži se zajednici koja inspiriše i menja svet umetnosti i kreativnih industrija.

Saznaj više i prijavi se ovde.

16/10/2024 13:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments