Prijavljivanje pradavača za Letnje školice u Šapcu

18/05/2015 10:07

Prijavljivanje pradavača za Letnje školice u Šapcu

Letnje školice, koje organizuje Kancelarija za mlade grada Šapca, odražavaju se i ove godine od početka jula do kraja avgusta.

Konkurs koji je namenjen predavačima je otvoren, a svi zainteresovani mogu se prijaviti do 1. juna.

Program Letnjih školica ima za cilj da podstakne znanje, razvije veštine i promoviše aktivno učenje iz oblasti kulture, sporta, nauke, umetnosti, medicine, tehnike i jezika, a biće održavane i kreativne radionice.

Svi koji su zainteresovani da budu predavači, svoje predloge i detaljan plan i opis radionice, kao i materijal koji je potreban da bi se radionica uspešno izvela, mogu poslati do 1. juna mejlom na adresu Kancelarije za mlade[email protected]. Pored plana i uslova koji su potrebni za održavanje radionice, potrebno je navesti i starosnu grupu kojoj je namenjena radionica.

Pored predloga za Letnje školice, potrebno je dostaviti i lične podatke – ime, prezime i kontakt telefon.

Stručna komisija, koja će vršiti odabir predloženih radionica, do 15. juna će objaviti konačan program Letnjih školica, koji će biti besplatan za sve polaznike.

Više detalja o konkursu može se dobiti u Kancelariji za mlade, Gospodar Jevremova 12, Šabac ili pozivom na telefon – 015/314-031, 064/648-3997.

Izvor: RTV

18/05/2015 10:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments