Novi Sad: Informativni Erazmus plus dan

31/10/2016 11:10

Novi Sad: Informativni Erazmus plus dan

Informativni dan o novim mogućnostima u okviru programa Evropske unije Erazmus plus održava se u četvrtak, 3. novembra u zgradi Skupštine AP Vojvodine u Novom Sadu.

Svi prisutni će imati priliku da se informišu o novim mogućnostima koje imaju visokoškolske institucije kada je u pitanju opšte, stručno i obrazovanje odraslih, kao i opcije koje se nude mladima.

Kao program Evropske unije za saradnju institucija u oblasti obrazovanja, Erazmus plus program nudi mladima priliku za mobilnost i studiranje u inostranstvu, ali i unapređenje u radu stručnjaka i zaposlenih u ovim ustanovama.

Kako je odvojeno više stredstava za mobilnost mladi, tako je od sada u ovaj program uključeno i osnovno i srednje, a ne samo visoko obrazovanje.

Informativni dan namenjen je predstavnicima i predstavnicama institucija i organizacija iz Novog Sada koje se bave formalnim i neformalnim obrazovanje koje će imati priliku da se upoznaju sa novim mogućnostima u ovom projektnom roku i mogućnostima prijave za sredstva iz programa Erazmus plus.

Zbog ograničenog kapaciteta sale, zainteresovani moraju da se prijave popunjavanjem online formulara najkasnije do 1. novembra u 12 časova.

31/10/2016 11:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments