Kako da krizu preokrenete u svoju korist: Besplatni kursevi na BusinessAcademy svake nedelje

23/04/2020 14:22

Kako da krizu preokrenete u svoju korist: Besplatni kursevi na BusinessAcademy svake nedelje

Pandemiji se još uvek ne nazire kraj, a broj otpuštenih zbog ekonomske krize koja je usledila raste iz dana u dan. Međunarodna organizacija rada upozorava na potencijalnih 25 miliona otkaza. Ipak, nije sve tako crno. Ova kriza takođe predstavlja šansu da se ovlada dodatnim veštinama i podigne vrednost na današnjem nestabilnom tržištu rada. A prilike da steknete profesionalne sposobnosti postoje.

Besplatne profesionalne obuke svake nedelje

Da vam ovaj period prođe u produktivnosti, ličnom i profesionalnom napretku, potrudila se BusinessAcademy. Ova obrazovna institucija, na kojoj se već dugi niz godina pored tradicionalnog sprovodi i online obrazovanje polaznika, od sada na nedeljnom nivou poklanja biznis kurseve za unapređenje vaše karijere.

Njihova platforma za učenje na daljinu, preko koje se na hiljade sertifikovanih profesionalaca obrazovalo za rukovodeće pozicije, za potrebe pohađanja besplatnih kurseva od sada vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Distance learning platforma za podršku online učenju na BusinessAcademy predstavlja rezultat višegodišnjeg udruženog napora stručnjaka za obrazovanje, softverskih inženjera i autora online kurseva i optimizovana je za efikasno učenje nekih od najplaćenijih poslovnih veština.

Šta vas čeka u narednom periodu

Izbor probranih kurseva ja veliki: od obuka iz oblasti biznisa, marketinga i prodaje, preko menadžmenta ljudskih resursa, finansija i računovodstva, sve do kurseva stranih jezika i poslovnih i ličnih veština.

Svake nedelje moći ćete da odslušate po jedan besplatan online kurs koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na trenutnom. Neka od ovih zanimanja pokazala su se otpornim na krizu. Tako, na primer, za finansijske menadžere ne bi trebalo da bude zime. Po istraživanjima portala TopResume, ovo zanimanje važi za jedno od 6 zanimanja kojima ne preti opasnost od otpuštanja u trenutnoj krizi.

Da li vam rad od kuće predstavlja izazov?

Za sve one koji imaju problema da organizuju svoje radne dane u novim okolnostima idealno rešenje postoji.

Ove nedelje svima onima koji se prijave, BusinessAcademy je omogućila da potpuno besplatno slušaju kurs organizacije vremena.

Na ovom kursu naučićete najbolje načine za efikasnu organizaciju ličnog i profesionalnog vremena. Otkrićete tehnike koje će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad svojim životom i rasporedite obaveze tako da služe ciljevima koje ste postavili. I ne samo to. Za buduće menadžere upravljanje tuđim vremenom je važno koliko i upravljanje ličnim.

Tako ćete se upoznati sa tehnikama menadžmenta vremena u timu, šro je jako važno za sve one koji žele da se bave projektnim menadžmentorm. Pored toga, ovladaćete softverskim alatima za efikasno upravljanje vremenom.

Ne propustite priliku

Ne samo da ćete prekratiti vreme već ćete pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva izoštriti svoje poslovne veštine. Zato, dokažite sadašnjem i budućem poslodavcu da neprestano ulažete u sebe i prepoznajete priliku gde drugi vide katastrofu. Prijavite se za besplatni kurs i počnite da učite još danas.

23/04/2020 14:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments