“Career Days 2016” – Pronađi savršenu karijeru za sebe!

08/03/2016 16:24

“Career Days 2016” – Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Career Days projekat već 22 godine postoji u organizaciji kancelarije AIESEC-a na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

U okviru ovog projekta održava se “Career Days 2016” – najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova koji se održava 15. i 16. marta u hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu.

Cilj je da se mladima pruži podrška na njihovom putu ka karijeri kojoj teže, a svi posetioci će imati priliku da se druže i upoznaju sa načinom poslovanja dugogodišnjih učesnika “Career Days” manifestacije: Delhaize Serbia, Mercator S, Gebruder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Mol Serbia, PwC i TMF.

Pored nevedenih kompanija ove godine na sajmu će se pridružiti i Air Serbia, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble, NLB banka, Sitel SBA i Leovit.

Posetioci će moći da naprave svoj CV ili isprave njegove nedostatke, kako bi bio smešten u bazu podataka koja je dostupna kompanijama u narednih godinu dana.

Ovakva vrsta komunikacije ostavlja prostora menadžerima da u svakom trenutku mogu da kontaktiraju kandidate za posao ili praksu.

Svoje biografije možete ostaviti ovde.

Na ovogodišnjem sajmu postoje i neke novine, kao što je speed dating, koji omogućava posetiocima da učestvuju u intervjuu za posao, porazgovaraju sa potencijalnim poslodavcima i pokažu svoje kvalitete i želju za usavršavanje, čime uvećavaju svoju šansu za dobijanje posla.

Više o sajmu “Career Days 2016” nalazi se ovde i na Facebook stranici.

08/03/2016 16:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments