Najveći IT događaj – ITkonekt 2016

18/05/2016 11:48

Najveći IT događaj – ITkonekt 2016

ITkonekt 2016 predstavlja najveći IT događaj u Srbiji i regionu, a održava se u petak i subotu, 20. i 21. maja 2016. godine u hotelu Jugoslavija.

Posetioci će imati priliku da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti, ali i da se “transportuju” u pustinju, na dno okeana ili možda u svemir, ali i da isprobaju prave oklope i mačeve kakve su nosili vitezovi u srednjem veku.

Društvo će im praviti Dart Vejder, Iron Man, Poison Ivy, kao i Kalisi i drugi junaci iz Game of Thrones. Na samom ulazu u događaj, posetioce će pozdraviti hologramski likovi osnivača i glavnih organizatora ITkonekta.

ITkonekt 2016 se održava u periodu od 10 do 18 časova oba dana, a ulaz je besplatan.

Svi zainteresovani za prisustvo na ovom nesvakidašnjem događaju moraju se prethodni prijaviti i na taj način osigurati besplatno prisustvo na ITkonekt 2016.

Osim toga što će posetioci, pre svega IT stručnjaci, imati priliku da budu deo ove sjajne atmosfere, imaće priliku i da pronađu posao u IT sferi među brojnim otvorenim radnim mestima koje će ponuditi IT kompanije.

Neki od kadrova koji će se tražiti su Java i PHP programeri, C# i C++ programeri, ASP.NET, QA inženjeri, Android developeri i mnogi drugi.

Posetioci će imati priliku da na štandovima testiraju svoja znanja, da rešavaju kvizove i nagradna pitanja, takmiče se u brzom kucanju ili pravljenju apliacije i da pritom osvoje i neke od nagrada, kao što su – dron, naočare za virtuelnu realnost ili čak let avionom.

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development i mnogi drugi. Glavni edu partner je Admin Training Center ATC. ITkonekt je podržao Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.

18/05/2016 11:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments