Turnir u basketu za obnovu škole u Nišu

22/12/2015 12:50

Turnir u basketu za obnovu škole u Nišu

U sali Osnovne škle “Miroslav Antić” u Nišu održava se u subotu, 26. decembra od 11 do 18 časova huanitarni turnir u basketu “JCI 3 na 3”.

Cilj ove humanitarne akcije je da se prikupe sredstva za obnovu Osnovne škole “Stefan Nemanja”.

Za učestvovanje na turniru, koji organizuje Komora mladih aktivnih građana Niša JCI Niš, potrebno je prijaviti se na vreme.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla sa nazivom ekipe i imenima tri igrača i jedne rezerve, kao i kontakta telefona, na adresu [email protected].

Svaki tim je u obavezi da plati kotizaciju u iznosu od 5.000 dinara, ali ako ima tri ili više imova iz jedne firme, kotizacija za svki tim je 4.000 dinara.

Nakon prijave, ekipe će mejlom dobiti i uputstva za uplaćivanje kotizacije, a sav novac koji se prikupi namenjen je obnovi Osnovne škole “Stefan Nemanja”.

Osim timova koji učestvuju na turniru u basketu, humanitarnu akciju mogu pomoći svi koji su u mogućnosti.

Publika može da učestvuje u prikupljanju sredstava tako što će obezbediti svoju ulaznicu na turnir dobrovoljnim prilogom u skladu sa svojim mogućnostima, a svaka donacija je dobrodošla.

Više informacija o humanitarnim turniru u basketu nalazi se na Facebook stranici, a može se dobiti i slanjem mejla na adresu [email protected].

22/12/2015 12:50

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments