Obuka iz oblasti filmske produkcije za udruženja mladih

23/12/2015 11:46

Obuka iz oblasti filmske produkcije za udruženja mladih

Obuka iz oblasti filmske produkcije za predstavnike udruženja mladih i udruženja za mlade sa teritorije Novog Sada i okoline održava se u subotu, 26. decembra.

Za učestvovanje na obuci potrebno je prijaviti se na vreme, a krajnji rok je 23. decembar u 14 časova.

Obuku pod nazivom “Naš spot razbija na fejsu!” organizuje udruženje “Novosadska biciklistička inicijatica” sa ciljem da se poveća tehnički i stručni kapacitet organizacija koje se bave mladima u Novom Sadu.

Predstavnici i predstavnice udruženje na obuci imaće priliku da steknu veštine i znanja koja su vezana za storyboarding, rad sa video tehnikom, korišćenje rasvete i zvuka, da dobiju osnovne informacije o autorskim pravima, ali i o programima za montažu.

Obuku će voditi diplomirani reditelj filmske pozorišne režije Mihajlo Obrenov.

Program obuke održava se u subotu, 26. decembra u periodu od 10 do 18 časova u prostorijama Volonterskog centra Vojvodine i Balkan IDEA Novi Sad, u Šafarikovoj ulici 29, na drugom spratu.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji se nalazi OVDE.

Popunjen formular je potrebno poslati mejlom na adresu [email protected] sa naznakom “Za obuku” najkasnije do 23. decembra u 14 časova.

Prilikom razmatranja prijava, prednost će imati mladi od 15 do 30 godina.

Svi koji budu učestvovali u obuci dobiće sertifikat o stečenim veštinama.

Obuka “Naš spot razbja na Fejsu!” održava se u okviru projekta “Biciklom noću” koji finansijski podržava Grad Novog Sada, Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade i Hajnrih Bel fondacija.

Cilj projekta je da se kroz saradnju sa mladima poboljša osvetljenost biciklista na teritoriji Grada Novog Sada i da se time na direktan način utiče na bezbednost u saobraćaju.

23/12/2015 11:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments