Humanitarna predstava učenika Savremene gimnazije za sve osnovce

13/06/2016 13:55

Humanitarna predstava učenika Savremene gimnazije za sve osnovce

Svi učenici osnovnih škola imaju priliku da u sredu, 15. juna, u Domu omladine besplatno pogledaju predstavu „Samo nam je ljubav potrebna” i priključe se humanitarnoj akciji za decu iz Svratišta, na svečanoj priredbi koju organizuju učenici Savremene gimnazije.

Premijera uzbudljive priče o sudaru različitih muzičkih ukusa

„Samo nam je ljubav potrebna” je jedinstveni scenski doživljaj koji kroz spoj muzičkih i glumačkih elemenata dočarava kako izgleda sudar različitih muzičkih ukusa tinejdžera, a osnovci će, osim u autorskoj predstavi savremenih gimnazijalaca, moći da uživaju i u muzici benda svojih drugara iz Savremene gimnazije.

Osnovci iz različitih škola moći će da se okupe i zajedno uživaju u muzičko-glumačkom performansu, kao i u brojnim propratnim aktivnostima dostupnim na priredbi.

Priredba će biti održana u sredu, 15. juna, od 19 časova u Domu omladine, Makedonska 22. Svi zainteresovani osnovci svoje prisustvo mogu da obezbede prijavom putem sledećeg linka. Ulaz je besplatan, ali su, zbog ograničenog broja mesta, rezervacije obavezne.

Humanitarni karakter svečane priredbe

Pored predstave koju su u potpunosti napisali i režirali savremeni gimnazijalci, svi prisutni u Domu omladine imaju priliku da se uključe i u humanitarnu akciju i tako doniraju sredstva za decu iz Svratišta.

Svi humanitarci mogu da se priključe akciji kupovinom sapunčića različitih boja i oblika, koje su savremeni gimnazijalci izradili ručno u okviru školske sekcije, kao i kupovinom zbirke „Strašne i druge priče”, koju su napisali i ilustrovali, takođe, učenici Savremene gimnazije.

Kreativnost i interakcija u prvom planu

Učenici Savremene gimnazije imaju priliku da otkriju i razvijaju svoje talente, a zahvaljujući kreativnoj i interdisciplinarnoj nastavi svoja znanja i veštine primenjuju u praksi.

Kako bi se na najbolji način pripremili za uspeh u modernom svetu, savremeni gimnazijalci uče u Intelligent Classroom i Google Classroom učionicama, uz korišćenje najnovijih tehnologija za učenje kao što su Samsung Gear VR, Amazon Echo, tablet i laptop uređaji, interaktivne table, aplikacije itd.

Učeći uz bilingvalnu nastavu na jednom od tri programa – Nacionalnom, Kombinovanom i Kembridž, učenici se pripremaju za nastavak školovanja na najboljim univerzitetima širom sveta.

Želeći da svoje talente i znanja iskoriste u humane svrhe, učenici Savremene gimnazije organizuju priredbu za svoje vršnjake, koja će se, da podsetimo, održati u sredu, 15. juna, od 19h, u Domu omladine. Ulaz je besplatan, a obavezna rezervacija je na sledećem linku. Požurite i prijavite se.

13/06/2016 13:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments