Nova zgrada Facebook-a sa parkom na krovu

16/09/2015 15:50

Nova zgrada Facebook-a sa parkom na krovu

Mark Zakerberg, prvi čovek kompanije Facebook, poželeo je da sa svim korisnicima ove društvene mreže podeli video snimak na kom se vide nove kancelarije svih zaposlenih.

Zakerberg je na svom profilu podelio kratak video u kom vodi gledaoce kroz glavnu kancelariju sedišta kompanije.

Ove godine je Facebook svoje kancelarije premestio u novu zgradu, koju je projektovao arhitekta Frank Geri, a koja se nalazi u Kaliforniji.

zgrada-fbNova zgrada zauzima 40.000 kvadratnih metara i u njoj je smešteno 2.800 zaposlenih, čime je ova zgrada zaslužila epitet najvećeg prostora za zaposlene.

Ono što je posebno kod ove zgrade, osim što je najveći poslovni prostor, jeste i to što se na njenom krovu nalazi park površine preko tri hektara, u kom se nalaze staze za šetnju.

Zaposleni u Facebook-u nemaju klasične kancelarije, nego svi rade zajedno i ceo poslovni prostor je otvren kako bi lakše međusobno komunicirali.

Želimo da stvorimo vrlo otvorenu atmosferu u ovoj firmi gde svi mogu da vide na čemu neko radi i sa kim se sastaje. Ovo stvara jednu transparentnu kulturu koja nam omogućava da radimo najbolje što možemo“, rekao je Zakerberg.

Prošetajte poslovnim prostorom kompanije Facebook zajedno sa Markom Zakerbergom:

16/09/2015 15:50

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments