“Začarana šuma” kod nas u bioskopima od 15. januara

13/01/2015 13:30

“Začarana šuma” kod nas u bioskopima od 15. januara

Od 15. januara u bioskopima počeće da se prokazuje novi mjuzikl Roba Maršala “Začarana šuma”.

Film “Čarobna šuma” je moderna verzija bajke braće Grim isprepletena sa zapletima još nekoliko priča. Reditelj Rob Maršal je, u intervjuu za britanski Telegraf reako da su priče kao što je “Začarana šuma”, “Grdana zla vila” i “Zaleđeno kraljevstvo” posebne i interesantne zato što pokazuju šta se dešava nakon rečenice “i živeli su srećno do kraja života”.

Mjuzikl “Začarana šuma” nominovan je za tri Zlatna globusa, a uloge u njemu tumače Meril Strip, Džoni Dep i Emili Blant.

Poznate priče o Pepeljugi, Crvenkapi, Džeku i magičnom pasulju i Zlatokosi satkane su u “Začaranu šumu i povezane pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene koji žele da osnuju porodicu. Ono protiv čega se oni bore je, između ostalog i veštica koja je na njih bacila kletvu.

“Začarana šuma” prati dobro poznate priče o Pepeljugi, Crvenkapi, Džeku i magičnom pasulju i Zlatokosi, a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene, njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici koja je bacila kletvu na njih.

Rob Maršal, koji je kao reditelj osvojio Oskar za mjuzikl “Čikago”, a režirao je i Diznijev film “Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama”, a režirao je i ovaj film, koji je baziran na mjuziklu Džejmsa Lapina koji je osvojio nagradu Toni.


 
Kod nas, mjuzikl “Začarana šuma” će moći da se pogleda u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City,Takvud, Fontana, Arena, Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar Jagodina.

13/01/2015 13:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments