Vladimir Vrbaški i Best Seed Producer podržali Ravno Selo film festival

10/06/2018 13:52

Vladimir Vrbaški i Best Seed Producer podržali Ravno Selo film festival

Kompanija Best Seed Producer i njen vlasnik Vladimir Vrbaški i ove godine je podržala “Ravno Selo film festival” čiji je osnivač naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski. Kao osnovni cilj festivala označena je promocija filmova, ali sam festival ima i donatorski karakter, jer će deo prikupljenih sredstava biti preusmeren na izgradnju Doma kulture u ovom mestu, koji je uništen nakon požara.

“ Ideja i namera o obnovi su se proširile na organizaciju prvog filmskog festivala. Ravno selo je moje djetinjstvo, a onaj ko zaboravi svoje djetinjstvo ne postoji ni u budućnosti. Želim da mladi iz sela imaju bolju budućnost, a mi ćemo im ovim festivalom otvoriti vrata te budućnosti” istako je Ristovski i dodao da kompanija kao i njen vlasnik Vladimir Vrbaški, već drugu godinu za redom sponzoriše ovaj festival koji potvrđuje činjenicu da se kultura ne nalazi i ne konzumira samo u velikim gradovima, jer su manje sredine često rasadnik talenata iz svih oblasti, pa i iz kulture.

Vladimir Vrbaški i kompanija Best Seed Producer donatori su više kulturnih događaja, a poslednjih godina pomažu i razvoj konjičkog sporta, rad svratišta za mlade, karate klubova i sl. Vladimir Vrbaški, vlasnik je poslovnog sistema koji čine kompanije Best Seed Producer”, “Scom”, “Cold Storage” i “Srbolab, a već godinama unazad zaposleni u ovim kompanijama dobijaju finansijsku podršku za novorođene bebe u iznosi od 1000 eura po detetu, kao podstreh za razvoj nataliteta.

10/06/2018 13:52

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments