Global Citizen – internacionalne prakse

06/03/2015 10:11

Global Citizen – internacionalne prakse

Program internacionalnih praksi – Global Citizen namenjen je studentima i volonterskog je tipa. Studentima je omogućeno da volontiraju preko leta i steknu praktično znanje, ali i da upoznaju kulure različitih naroda širom sveta.

Global Citizen program čini mreža projekata širom sveta koji za temu imaju multikulturalnost, toleranciju, edukaciju mladih i širenje svesti o globalnim problemima kao što su ljudska prava, edukacija i liderstvo.

Volontiranje u okviru programa odvija se u Rusiji, Rumuniji, Mađarskoj, Turskoj, Grčkoj, Brazilu, Indiji, Meksiku, Tunisu, Egiptu i drugim zemljama širom sveta, u nevladinim organizacijama, osnovnim i srednjim školama, univerzitetima, kampovima. Prakse traju od šest do osam nedelja tokom leta.

Studenti koji žele da se uključe u program Global Citizen moraju imati znanje engleskog jezika na B2 nivou, da su redovni studenti i da žele avanturu koja će se pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Više informacija o učešću na programu Global Citizen nalazi se na sajtu AIESEC organizacije, a prijavljivanje se vrši putem ovog linka. Svi prijavljeni kandidati biće kontaktirani u roku od 48 časova.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

06/03/2015 10:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments