Praksa za studente – „Konsultantska kuća“

22/09/2014 10:15

Praksa za studente – „Konsultantska kuća“

Projekat „Konsultantska kuća“ koji se na Ekonomskom fakultetu ove godine organizuje šesti put za redom, osmišljen je od strane AIESEC kancelarije a njegov cilj je timski rad na rešavanju konkretnih problema sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u Srbiji u oblasti menadžmenta, marketinga i odnosa sa javnošću. 

Projekat je osmišljen tako da okupi studente iz inostranstva koji se bave marketingom, menadžmentom i odnosima sa javnošću koji će tokom šest nedelja zajedno sa domaćim studentima raditi na rešavanju studije slučaja malih i srednjih preduzeća i izradi marketing planova za bolju pozicioniranost tih preduzeća na tržištu rada. Realizacija projekta počinje prve nedelje juna.

Samo neke od povoljnosti za studente, a ujedno i preduzeća koja bi učestvovala na projektu ”Konsultantska kuća” jesu jedinstven spoj kreativnih ideja mladih ljudi iz celog sveta koji bi doprineo razvoju poslovanja i rastu rezultata tih preduzeća. Kompanijama učesnicima bila bi omogućena kvalitetna transparentnost na tržištu kroz rad sa mladim ambicioznim, kako domaćim, tako i inostranim studentima i postigla bi se relavantna inovativnost za sam progres kompanije.

Jedna od prilika jeste i ostvarivanje društvene odgovornosti kroz uključivanje u neke od ovakvih projekata koje spajaju mlade ljude i preduzentike koji zajedno mogu doprineti razvoju društva i okruženja u kome rade, pored toga što će profesionalno razvijati sebe.

Za više detalja o investiciji i načinu učešća na ovom projektu, kompanije koje su zainteresovane mogu da kontaktiraju menadžera projektnog tima na email: [email protected]

Izvor: BiF

Ostale prakse pogledajte OVDE.

22/09/2014 10:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments